Udvalgte cases på udviklingsprojekter

Centic har udviklet administrative IT-systemer og mobilapps samt leveret IT-konsulenter til en lang række offentlige og private virksomheder. Tryk på billederne nedenfor for at læse den enkelte case eller filtrer på type.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre virksomheder oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Vi er meget tilfredse med konsulenten fra Centic. Han satte sig hurtigt ind i vores setup, og han har også en god fornemmelse for hvornår han skal lave en opgave, og hvornår det er os der skal lære at gøre noget. Centic er en leverandør af IT-konsulenter, hvor man får rigtig god værdi for pengene.
, Økonomichef Morten Andersson
Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph.d.-studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele projektet.
, Projektchef Bjarne Nielsen
Det intranet som Centic har udviklet sammen med os, har givet os en meget mere effektiv logistik i vores leverance af catering til Mærsk i Nordsøen. Og det at der er apps til medarbejderne er super godt, fordi det er mennesker der er meget på farten, og appsene er nemme at bruge.
, Morten Juul Andersen Director of Operations Northern Europe
Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift.
, Projektchef Jan Nielsen
Centic stillede med et effektivt team til udviklingsopgaven og en agil tilgang til opgaven, så opgaven blev løst på lidt under den afsatte tid
, Søren Larsen
Samarbejdet med Centic har været super. De input vi har fået til udviklingen af applikationerne har været gode. Det har været en god og gensidig proces og til en fornuftig pris.
, Thomas Peter Rolff Christiansen
Vi er imponerede over hvor hurtigt Centic kunne udvikle vores nye løsning, og hvor få tekniske problemer der har været efterfølgende med softwaren.
, Driftschef Anne Mette Tofte Petersen

Din udviklingspartner

Disse virksomheder får i os en leverandør, der i tekniske kompetencer kan matche større udviklingshuse, men til en betydelig lavere pris, og samtidig er vi nok nemmere at arbejde sammen med.