Casebeskrivelse

Rambøll hovedkontor

Rambøll Danmark A/S – Administration af laptops og smartphones

Centic leverede en effektiv Microsoft-konsulent, som delvist sad hos Rambøll i Ørestaden, så projektet blev landet sikkert selv om, der var mindre tid til opgaven end man kunne have ønsket sig.

DLM applikation

Rambøll A/S havde brug for på kort tid at få udviklet en ny version af den DLM-applikation, som bruges til bestilling af bærbare computere af koncernens mange medarbejdere.

Smartphone og bærbar

Intern PC-bestilling

I en global koncern med 9.000 medarbejdere er håndtering af medarbejdernes personlige computere en ganske betydelig opgave. En bærbar har en maksimal levetid på tre år, hvorefter den skal skiftes, samtidig med at der altid er en vis omsætning af medarbejdere i selv den bedste virksomhed. Rambøll havde allerede en løsning til håndtering af pc-bestillingen, men den kunne ikke klare opgaven, da der fremadrettet skulle håndteres flere selskaber. Så i stedet for at bygge videre på den, udviklede Centic en ny fremtidssikret applikation på rekordtid.

Kontakt os om it-konsulenter

Konsulenten rykker ind

Da den nye løsning skulle være klar til den årlige rulning af medarbejdernes maskiner, var der ingen tid at spilde, og konsulenten rykkede derfor de første dage ind og sad on site hos Rambøll i Ørestaden. Opbygningen af den nye løsning skred hastigt fremad, fordi konsulenten sad ude hos kunden og hurtigt kunne få svar på sine spørgsmål. Og samtidig havde han også let ved at vise projektejeren, hvordan applikationen udviklede sig så misforståelser blev fanget med det samme. Endelig blev data konverteret over i den nye løsning som en af de første ting, fordi rigtige data gør det lettere at evaluere en applikation under udvikling.

Rambøll hovedkontor indefra

Resultatet

Kort efter aftalen om udviklingen var indgået, sad udvikleren og var i gang hos Rambøll, og der gik ikke mange dage før løsningen samlet var klar til test. Og med et fokuseret testforløb blev applikationen også hurtigt driftsklar, så bestillingen af medarbejdercomputere kunne gennemføres i de enkelte lande som planlagt.

Efterfølgende er der så blevet lagt flere funktioner ind i løsningen.

Teknisk set

Rambøll har en Microsoft-strategi, og derfor var det naturligt at løsningen til Rambølls interne net blev udviklet i asp.NET med en Microsoft SQL database – også fordi det var en løsning der passede direkte ind i det eksisterende driftsmiljø.

Lad os udvikle jeres it-løsning. Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om softwareudvikling eller om it-konsulenter.

tmj-sh

“Vi havde sat os selv lidt under pres, med PC- bestillingsløsningen, men heldigvis var der rigtig god fremdrift i Centics konsulent, og måden vi i fællesskab valgte at gribe det an på. Så det endte med at vi nåede det vi skulle. Og timeprisen hos Centic var også yderst rimelige – og kvaliteten var helt i top.”

Tim Munch Jensen
Contract Manager, Rambøll Danmark A/S

  • Erfarne danske IT-specialister
  • Kan sidde ude i jeres virksomhed
  • Betal kun effektiv arbejdstid
  • Fair timepriser

Om Rambøll

Rambøll har ca. 10.000 medarbejdere på verdensplan og leverer videnbaserede helhedsløsninger inden for byggeri, transport, miljø, energi, olie & gas og management consulting.

Læs mere om