En IT-konsulent er normalt det bedste valg, når jeres virksomhed har en udviklingsopgave eller et andet IT-projekt, der skal løses inden for en kort tidshorisont.

Vi finder den IT-specialist, som passer til jeres behov. Og så styrer I selv konsulentens opgaver og har direkte kontrol over, hvad der bliver lavet, og hvor mange timer konsulenten bruger.

Især når der er tale om udvikling på ældre applikationer, er brug af en konsulent det optimale. Skal der udvikles nye løsninger, anbefaler vi derimod, at det gøres på projektbasis, hvor vi udarbejder en projektbeskrivelse og giver en fast pris på opgaven.

Kontakt os om it-konsulenter

Konsulentprofilerne

Centics konsulenter er alle profiler med uddannelse som datalog eller lignende og mange år i IT-branchen i baggagen. De har også alle erfaring med it i flere forskellige brancher og med flere forskellige udviklingsteknologier. Nogle af dem er ansatte i Centic, mens andre er freelancekonsulenter. Uanset, hvilken type det er, har konsulenterne en tung faglig baggrund og god forretningsforståelse. Alle konsulenterne har en baggrund fra Danmark.

Samlet betyder dette at en konsulent fra Centic hurtigt kan sætte sig ind i forretningslogikken, forstå det tekniske setup og meget hurtigt reelt være i gang med at løse opgaven.

Konsulentopgaverne

De fleste konsulentopgaver ligger inden for udvikling/programmering og spænder fra opgaver på få timer, hvor et specifikt problem skal løses til egentlige udviklingsprojekter.

Konsulenten har mulighed for at sidde ude på jeres virksomhed, så dialogen med jeres medarbejdere er optimal, men ofte løses opgaven fra Centics kontor.

Andre konsulentopgaver omfatter: analyse, kravspecifikation, installation, test mm.

En detaljeret liste over vores IT-konsulenters kompetencer findes her, men spørg os gerne om andet også. Hvis vi ikke umiddelbart har en konsulent til jeres opgave, kan vi normalt finde en inden for vores netværk af freelancere.

“Vi er meget tilfredse med konsulenten fra Centic. Han satte sig hurtigt ind i vores setup, og han har også en god fornemmelse for hvornår han skal lave en opgave, og hvornår det er os der skal lære at gøre noget. Centic er en leverandør af IT-konsulenter, hvor man får rigtig god værdi for pengene.”

Morten Andersson
Økonomichef, Kost & Ernæringsforbundet

Din udviklingspartner

Centic har leveret it-konsulenter og softwareløsninger til en lang række private og offentlige virksomheder. Disse virksomheder har fået i os en leverandør, der i tekniske kompetencer kan matche større udviklingshuse, men til en betydelig lavere pris.

Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om softwareudvikling eller om programmering på timebasis.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph.d.-studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele projektet.
Syddansk Universitet, Projektchef Bjarne Nielsen
Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift.
Modstrøm Danmark A/S, Projektchef Jan Nielsen
Samarbejdet med Centic har været super. De input vi har fået til udviklingen af applikationerne har været gode. Det har været en god og gensidig proces og til en fornuftig pris.
Europakommisionen, Thomas Peter Rolff Christiansen