At være medarbejder i Centic

Bliv en del af et professionelt udviklingsteam

Centic er et moderne udviklingshus med fokus på at skabe kvalitet ved at gøre tingene på den rigtige måde. Dette gælder både arbejdsformer, teknologier og værktøjer.

Vi arbejder med en række forskellige teknologier in house, primært Ruby on Rails, JavaScript, Swift/Objective-C og Java til Android. Hver udvikler vil arbejde med flere forskellige projekter og med flere forskellige teknologier. Udgangspunktet er altid, at et projekt skal laves i den bedste teknologi til formålet, og det skal selvfølgelig være i den seneste release-version af den pågældende platform.

Grundlæggende arbejder vi ud fra en agil tilgang til projekterne, fordi vi ved at tingene ændrer sig undervejs i projekterne. Vores projektmodel er baseret på Scrum, men da vi arbejder for vores kunder, giver det det bedste resultat at køre det en lille smule mindre stramt. Alle dage begynder med et morgenmøde, hvor hver medarbejder gennemgår gårsdagens resultater og dagens plan. En gang om ugen planlægges næste uge (sprinten) og skrives op på whiteboard.
For de løsninger der hostes af Centic anvendes New Relic til overvågning. Vi bruger EC2 (Amazon Elastic Compute Cloud) som vores server-infrastruktur.

Kvaliteten af udviklingsarbejdet understøttes på mange forskellige måder:

Ragnar Birgisson
Ragnar BirgissonAnsvarlig for Centics udviklingsafdeling.
Kontaktperson for jobsøgere med tekniske kompetencer.

Tlf. 60 61 43 12
rb@centic.dk

Kontakt os

Har du lyst til at høre mere?

Ring til os på 60 70 20 00 eller skriv til kontakt@centic.dk
Kontakt os