Vælg Centic til programmering af jeres nye software eller ændring af eksisterende software. Vi har specialisterne og jeres virksomhed får den samme resurse hver gang.

Erfarne programmører – styr selv arbejdet

Har jeres virksomhed et stykke software, der skal udvikles eller ændres, er der grundlæggende to modeller. Programmeringsopgaven kan styres af en af vores projektledere eller af en person hos jer. Ved nye løsninger eller i andre større udviklingsprojekter er et projekt styret af os normalt det bedste valg. Men er der tale om mindre opgaver, kommer man typisk hurtigere og billigere i mål ved at lade kunde snakke direkte med programmøren.

Kontakt os om programmering af software

Hvis man som kunde kan beskrive præcis, hvad man har brug for at få programmeret og også selv kan teste om vi har leveret det faktisk ønskede, så kan vi udføre programmeringsopgaven med et minimum af kommunikation og styring. Så derfor holdes timeforbruget nede og dermed omkostningen.

Timeafregnet programmering er også et godt valg, når der er brug for løbende udvikling af en kørende løsning – udviklet af Centic eller en anden leverandør. Skal der udvikles nye løsninger, anbefaler vi derimod, at det gøres på projektbasis, hvor vi udarbejder en projektbeskrivelse og giver en fast pris på opgaven.

Programmørprofilerne

Alle Centics programmører er personer med en relevant it-uddannelse som IT-ingeniør eller datalog og som har erfaring fra flere forskellige brancher og med flere forskellige udviklingsteknologier. De sidder som udgangspunkt på Centic kontor i Odense, men kan også komme og arbejde på kundens adresse, hvis det er det mest hensigtsmæssige. Ved ansættelse af programmører lægger Centic vægt på at medarbejderen også skal kunne forstå forretningsgange og snakke med eksterne – udover selvfølgelig de tekniske kompetencer.

“Vi er imponerede over hvor hurtigt Centic kunne udvikle vores nye løsning, og hvor få tekniske problemer der har været efterfølgende med softwaren.”

Anne Mette Tofte Petersen
Driftschef, Fredericia Kommune

Din udviklingspartner

Centic har udviklet softwareløsninger til en lang række private og offentlige virksomheder. Disse virksomheder har fået i os en leverandør, der i tekniske kompetencer kan matche større udviklingshuse, men til en betydelig lavere pris.

Opgavetyper og kompetencer

Centic løser mange forskellige typer af programmeringsopgaver, både webapplikationer i Ruby on Rails, Java, PHP mm., mobilapplikationer og meget andet.

En detaljeret liste over vores programmørers kompetencer findes her, men spørg os gerne om andet også. Hvis vi ikke umiddelbart har en konsulent til jeres opgave, kan vi normalt finde en inden for vores netværk.

Lad os udvikle jeres it-løsning. Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om softwareudvikling eller om vores it-konsulenter.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift.
Modstrøm Danmark A/S, Projektchef Jan Nielsen
Vi er meget tilfredse med konsulenten fra Centic. Han satte sig hurtigt ind i vores setup, og han har også en god fornemmelse for hvornår han skal lave en opgave, og hvornår det er os der skal lære at gøre noget. Centic er en leverandør af IT-konsulenter, hvor man får rigtig god værdi for pengene.
Kost & Ernæringsforbundet, Økonomichef Morten Andersson
Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph.d.-studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele projektet.
Syddansk Universitet, Projektchef Bjarne Nielsen