Brugervenlige moderne systemer

Udvikling i Ruby on Rails

Centic har gjort udvikling af webapplikationer i Ruby on Rails til et speciale, fordi denne teknologi giver både et godt udviklingstempo og en høj kvalitet kode, som gør applikationerne langtidsholdbare, bl.a er Twitter, Airbnb, Kickstarter og Groupon skrevet i teknologien. Centic har haft Ruby on Rails som den primære teknologi siden 2008.

Kontakt os om udvikling i Ruby on rails

Hvorfor Ruby on Rails?

Fordelen ved Ruby on Rails er, at det er en platform, der er udviklet til at lave webapplikationer, hvilket gør det let at lave meget basal funktionalitet, samtidig med at der er funktionalitet i platformen, der sikrer mod dårligt kvalitet og fejl, når man laver komplekse features. En attraktiv feature, når man udvikler i Ruby on Rails, er at tests er integreret – dvs. skrives sammen med applikationen. Der er heller ikke nedetid ved opdateringer når man udvikler i Ruby on Rails.

Ruby on Rails kan afvikles på bl.a Linux og Windows og vil i mindre løsninger typisk køre sammen med en MySQL database. Ruby on Rails er Centics foretrukne udviklingsplatform fordi den giver et fornuftigt udviklingstempo, samtidig med at udviklerne har høj grad af kontrol, som videre sikrer få fejl og lang levetid.

Læs mere om udvikling af nye softwareløsninger eller udvikling efter agile metoder.

Vedligeholdelse af eksisterende løsninger

Centic har udviklet løsninger i Ruby on Rails siden 2008 og er derfor en oplagt samarbejdspartner omkring vedligeholdelse af applikationer i Rails. Hvis du har en eksisterende løsning i Rails og overvejer en ny leverandør så er du i trygge hænder hos Centic.

“Vi er imponerede over hvor hurtigt Centic kunne udvikle vores nye løsning, og hvor få tekniske problemer der har været efterfølgende med softwaren.”

Anne Mette Tofte Petersen
Driftschef, Fredericia Kommune

Din udviklingspartner

Centic har udviklet softwareløsninger til en lang række private og offentlige virksomheder. Disse virksomheder har fået i os en leverandør, der i tekniske kompetencer kan matche større udviklingshuse, men til en betydelig lavere pris.

Lad os udvikle jeres it-løsning. Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om softwareudvikling eller om programmering på timebasis.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Vi er meget tilfredse med konsulenten fra Centic. Han satte sig hurtigt ind i vores setup, og han har også en god fornemmelse for hvornår han skal lave en opgave, og hvornår det er os der skal lære at gøre noget. Centic er en leverandør af IT-konsulenter, hvor man får rigtig god værdi for pengene.
, Økonomichef Morten Andersson
Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph.d.-studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele projektet.
, Projektchef Bjarne Nielsen
Det intranet som Centic har udviklet sammen med os, har givet os en meget mere effektiv logistik i vores leverance af catering til Mærsk i Nordsøen. Og det at der er apps til medarbejderne er super godt, fordi det er mennesker der er meget på farten, og appsene er nemme at bruge.
, Morten Juul Andersen Director of Operations Northern Europe
Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift.
, Projektchef Jan Nielsen
Centic stillede med et effektivt team til udviklingsopgaven og en agil tilgang til opgaven, så opgaven blev løst på lidt under den afsatte tid
, Søren Larsen
Samarbejdet med Centic har været super. De input vi har fået til udviklingen af applikationerne har været gode. Det har været en god og gensidig proces og til en fornuftig pris.
, Thomas Peter Rolff Christiansen
Vi er imponerede over hvor hurtigt Centic kunne udvikle vores nye løsning, og hvor få tekniske problemer der har været efterfølgende med softwaren.
, Driftschef Anne Mette Tofte Petersen