Softwareudvikling i Ruby on Rails

En platform til moderne websystemer

I over 10 år har Centic haft Ruby on Rails udvikling som et speciale, og vi tør godt kalde os et af Danmarks førende udviklingshuse inden for denne teknologi. Vi har udviklet løsninger til mange brancher i Ruby on Rails. Og vi har overtaget udviklingen af mange løsninger udviklet af andre huse.

Hvorfor vælge udvikling i Ruby on Rails?

Fordelen ved Ruby on Rails er at det er en platform, der er udviklet til at lave  browserbaserede applikationer.  Derfor er det let at lave meget af den funktionalitet der er basal i sådanne systemer. Ved hjælp af såkaldte gems kan man hente funktionelle komponenter, som fx brugerhåndtering, ind i sin applikation frem for at udvikle det helt selv.

Samtidig er platformen meget brugervenlig for udviklerne, hvilket gør at det er let at tiltrække og fastholde de bedste udviklere. Og platformen støtter også op omkring god kvalitet i selve stilen af koden.

Kontakt os om udvikling i Ruby on rails

Ruby on Rails kan afvikles på bl.a Linux og Windows og vil i mindre løsninger typisk køre sammen med en MySQL database. Ruby on Rails er Centics foretrukne udviklingsplatform. Den giver et fornuftigt udviklingstempo, samtidig med at udviklerne har høj grad af kontrol, som sikrer få fejl og lang levetid.

Læs mere om udvikling af nye softwareløsninger eller udvikling efter agile metoder.

Vedligeholdelse af eksisterende løsninger

Centic har udviklet løsninger i Ruby on Rails siden 2008 og er derfor en oplagt samarbejdspartner omkring vedligeholdelse af applikationer i Rails. Hvis du har en eksisterende løsning i Rails og overvejer en ny leverandør, er du i trygge hænder hos Centic.

“Vi er imponerede over hvor hurtigt Centic kunne udvikle vores nye løsning, og hvor få tekniske problemer der har været efterfølgende med softwaren.”

Anne Mette Tofte Petersen
Driftschef, Fredericia Kommune

Din udviklingspartner

Centic har udviklet softwareløsninger til en lang række private og offentlige virksomheder. Disse virksomheder har fået i os en leverandør, der i tekniske kompetencer kan matche større udviklingshuse, men til en betydelig lavere pris.

Lad os udvikle jeres it-løsning. Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om softwareudvikling eller om programmering på timebasis.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift.
Modstrøm Danmark A/S, Projektchef Jan Nielsen
Centic stillede med et effektivt team til udviklingsopgaven og en agil tilgang til opgaven, så opgaven blev løst på lidt under den afsatte tid
Københavns Universitet, Søren Larsen
Det intranet som Centic har udviklet sammen med os, har givet os en meget mere effektiv logistik i vores leverance af catering til offshore i Nordsøen. Og det at der er apps til medarbejderne er super godt, fordi det er mennesker der er meget på farten, og mobilapplikationerne er nemme at bruge.
Aramark Denmark, Morten Juul Andersen Director of Operations Northern Europe