Project Description

  Europa-Kommisionen logo

  Europa-Kommissionen | Apps til iOS, Android og Windows Phone

  Europa-Kommisionens repræsentation i Danmark har som en af sine opgaver at formidle EU-stoffet for borgere, virksomheder og organisationer, der har en snitflade med EU. Siden 2011 har en del af denne formidling været en mobilapplikation udviklet af Centic.

  Lettilgængelig nyhedsinformation via apps

  Som politiker, journalist, interesseorganisation eller som person med blot almen interesse for, hvad der rører sig inden for europæisk politik, har man i mange år kunne læse nyheder om EU på Europa- Kommissionens hjemmeside. Hver morgen fra kl. 7 gøres nyhedsinformationer fra danske medier, der omhandler EU, offentligt tilgængelige, så man kan blive opdateret på, hvad der sker indenfor EU.

  Målgruppen for disse nyheder er ofte på farten og har behov for hurtigt at kunne tilgå disse services, og derfor var tanken om at gøre tilbudene tilgængelige på smartphones nærliggende.

  Da Danmark i 2012 skulle have formandskabet for EU skulle en applikation udvikles til formålet, og samarbejdet med Centic opstod.

  Europa-Kommisionens app

  Rettidig udvikling

  Løsningen blev en simpel og lettilgængelig app til både iPhone og Android.

  Europa-Kommissionen valgte Centic som samarbejdspartner, og fordi deres bagland på det tidspunkt endnu ikke havde den store erfaring med at udvikle til smartphones, hjalp Centic både med selve udviklingen, men også med retningslinier for, hvordan smartphone apps bør opbygges.

  Den endelige deadline for appen var sat i form af Danmarks EU formandskab, og Centic leverede både milepæle og den endelige applikation i fin overensstemmelse med Europa-Kommissionens egne projektplaner og ikke mindst EU- formandskabet.

  Kontakt os om udvikling af mobilapplikationer

  Lanvaring udviklingspartner

  Samarbejdet med Centic har løbende resulteret i en tilpasninger af appen med blandt andet videoklip og nogle af de andre ydelser, som også udbydes på hjemmesiden. Appen bruges af mange i målgruppen: ”Jeg har også set henvisninger til appen som nyhedskilde på Facebook” fortæller Pressemedarbejder Thomas Peter Rolff Christiansen, der har været projektansvarlig for såvel den oprindelige applikation som for de nye tilføjelser, som er blevet lavet.

  Europæiske flag

  Version 2

  Fordi applikationen var en succes valgte Europa-Kommisionen at udvikle anden generation appen i 2015, også med Centic som leverandør. Den nye version indeholdt en opdateret brugerflade og var tilpasset de nye større og kraftigere mobile enheder.
  Denne gang blev der også udviklet en app til Windows Phone. Alle tre apps blevet udviklet som native apps, som har den bedste levetid og stabilitet.

  Lad os udvikle jeres mobilapplikationer. Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

  Læs mere om softwareudvikling eller om mobilapplikationer.

  “Samarbejdet med Centic har været super. De input vi har fået har været gode, det har været en god og gensidig proces og til en fornuftig pris. Applikationer til smartphones var ikke noget vores bagland havde beskæftiget sig med på det tidspunkt, og Centic var en fin hjælp til at vi kunne være innovative på vores organisations vegne.”

  Thomas Rolff Christiansen
  Pressemedarbejder, Europakommisionen-Kommissionen

  • Effektiv nyhedsformidling til travle mennensker
  • iOS, Android og Windows Phone
  • Stabile native apps

  Om Europa-Kommisionen

  Europa-Kommisionens Repræsentation i Danmark følger med i den generelle debat og virker som fast kontaktpunkt for politiske, faglige, offentlige og private organisationer.