IT-konsulenter til udvikling mm.

Fra få timer til længere forløb

Kommuniker direkte med en erfaren IT-specialist

En IT-konsulent er normalt det bedste valg, når jeres virksomhed har en udviklingsopgave eller et andet IT-projekt, der skal løses inden for en kort tidshorisont. Især hvis I selv har helt styr på, hvad der skal laves.

Kontakt os om it-konsulenter

Vi finder den IT-specialist, som passer til jeres behov, og så styrer I selv konsulentens opgaver. I har direkte kontrol over, hvad der bliver lavet, og hvor mange timer konsulenten bruger.

Især når der er tale om udvikling på ældre applikationer, er brug af en konsulent det optimale. Skal der udvikles nye løsninger, anbefaler vi derimod, at det gøres på projektbasis.

Her hjælper vi jer med at finde ud af præcis, hvad løsningen skal kunne.

Konsulenterne

Centics it-konsulenter har en alle uddannelse som datalog, softwareingeniør eller lignende i baggagen. Og alle har mange års erfaring fra IT-branchen.

De har også alle erfaring med it i flere forskellige brancher og med flere forskellige udviklingsteknologier.

Nogle konsulenter er ansatte i Centic, mens andre er freelancekonsulenter. Dette giver stor fleksibilitet i muligheden for at levere det vores kunder efterspørger. Vi kan både levere mange timer med kort varsels og den samme tekniker til samme kunde over lang tid.

Samlet betyder dette at en konsulent fra Centic hurtigt kan sætte sig ind i forretningslogikken, forstå det tekniske setup og meget hurtigt reelt være i gang med at løse opgaven.

Opgaverne

Opgaver der kan løses af en IT-konsulent spænder vidt. Det kan være et specifikt problem der kan løses på nogle timer. Men det kan også være en opgave der strækker over måneder. De fleste opgaver ligger inden for programmering.

Konsulenten har mulighed for at sidde ude på jeres virksomhed, så dialogen med jeres medarbejdere er optimal, men ofte løses opgaven fra Centics kontor.

Andre konsulentopgaver omfatter: analyse, kravspecifikation, installation, test mm.

En detaljeret liste over vores IT-konsulenters kompetencer findes her, men spørg os gerne om andet også. Hvis vi ikke umiddelbart har en konsulent til jeres opgave, kan vi normalt finde en inden for vores netværk af freelancere.

“Vi er meget tilfredse med konsulenten fra Centic. Han satte sig hurtigt ind i vores setup, og han har også en god fornemmelse for hvornår han skal lave en opgave, og hvornår det er os der skal lære at gøre noget. Centic er en leverandør af IT-konsulenter, hvor man får rigtig god værdi for pengene.”

Morten Andersson
Økonomichef, Kost & Ernæringsforbundet

Referencer for IT-konsulenter

Centic har bl.a leveret IT-konsulenter til nedenstående:

Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om softwareudvikling eller om programmering på timebasis.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph.d.-studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele projektet.
Syddansk Universitet, Projektchef Bjarne Nielsen
Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift.
Modstrøm Danmark A/S, Projektchef Jan Nielsen
Samarbejdet med Centic har været super. De input vi har fået til udviklingen af applikationerne har været gode. Det har været en god og gensidig proces og til en fornuftig pris.
Europakommisionen, Thomas Peter Rolff Christiansen