Programmering på timebasis

Brug en softwarekonsulent fra Centic

Kommuniker direkte med en erfaren IT-specialist

For kompetencer som Centic ikke råder over in-house kan vi ofte levere en IT-konsulent som en alternativ mulighed for at få løst en udviklingsopgave. En IT-konsulent er hos Centic en selvkørende seniorudvikler, der arbejder for sig selv og har gjort det i mange år.

Kontakt os om it-konsulenter

Vi har ingen database man kan melde sig ind i, og vi leverer ikke konsulenter onsite på fuld tid i lange forløb. Til gengæld står vi fuldt inde for de kompetencer vores konsulenter har, og vi kan tilbyde ydelserne på en fleksibel måde, Som kunde kan man regne med at kunne bruge den samme konsulent i en lang periode, selv er der er pauser i udviklingsarbejdet undervejs.

Konsulenterne er normalt fleksible og kan gå ind i opgaver med kort varsel.

Sådan bruger man en IT-konsulent

Når man bruger en IT-konsulent, skal man selv styre arbejdet. Og man skal også teste mere end der er brug for, når man bruger et udviklingshus.

Ellers er modellen simpel. Man betaler for de timer man bruger konsulenten uanset hvad han laver – om det er analyse, udvikling test og så videre.

Al tid der bliver brugt registreres dagligt med detaljeret beskrivelse, så kunden altid har adgang til status på tidsforbrug. Herudover anbefaler Centic at der bruges et opgavesystem, som vi gør på vores interne udviklingsprojekter.

I alle tilfælde er det vigtigt at man afsætter tid til at arbejde sammen med konsulenten. Og det er normalt en god ide at noget af arbejdet foregår onsite.

Kompetencerne

Centics konsulenter råder over bl.a disse kompetencer:

  • Udvikling open source: Java, PHP, Ruby on Rails, Python, JavaScript mm.
  • Mobiludvikling: Native iOS apps i objective C/Swift, Android apps, React Native
  • Udvikling Microsoft: Udvikling af webapplikationer i .NET/C#
  • Serveradministration: Linux, Amazon Web Services, Heroku, Kubernetes

“Vi er meget tilfredse med konsulenten fra Centic. Han satte sig hurtigt ind i vores setup, og han har også en god fornemmelse for hvornår han skal lave en opgave, og hvornår det er os der skal lære at gøre noget. Centic er en leverandør af IT-konsulenter, hvor man får rigtig god værdi for pengene.”

Morten Andersson
Økonomichef, Kost & Ernæringsforbundet

IT-konsulenter fra Centic

Centic har leveret IT-konsulenter til private og offentlige virksomheder siden 2008. Blandt andet nedenstående.

Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om softwareudvikling eller om se cases.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre virksomheder oplevet Centic som leverandør af it-konsulenter.

Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph.d.-studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele udviklingsprojektet.
Syddansk Universitet, Projektchef Bjarne Nielsen
Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren.
Modstrøm Danmark A/S, Projektchef Jan Nielsen
Samarbejdet med Centic har været super. De input vi har fået til udviklingen af applikationerne har været gode. Det har været en god og gensidig proces og til en fornuftig pris.
Europakommisionen, Thomas Peter Rolff Christiansen