Kompetencer for IT-konsulenter

Erfarne profiler med god forretningsforståelse

Centic råder over en lang række IT-konsulenter med mange forskellige kompetencer.  Den rette IT-konsulent er ofte vejen frem, når et irriterende problem skal ryddes hurtigt af vejen. Konsulenterne står klar til at hjælpe jeres virksomhed og prisen er fair. Konsulenten kan sidde i jeres virksomhed eller arbejde remote.

Nedenfor findes en liste over nogle af de kompetencer vi kan tilbyde. Listen er ikke udtømmende, så ring på 60 70 20 00 eller send en mail på kontakt@centic.dk, hvis I ikke finder det I søger, eller læs generelt om IT-konsulenter.

IT-konsulenternes vigtigste kompetencer

  • Udvikling open source: Java, PHP, Ruby on Rails, Python, JavaScript mm.
  • Mobiludvikling: Native iOS apps i objective C/Swift, Android apps, React Native
  • Udvikling Microsoft: Udvikling af webapplikationer i .NET/C#
  • Serveradministration: Linux, Amazon Web Services, Heroku, Kubernetes

Referencer for IT-konsulenter

Centic har bl.a leveret IT-konsulenter til nedenstående:

Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om softwareudvikling eller om programmering på timebasis.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph.d.-studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele projektet.
Syddansk Universitet, Projektchef Bjarne Nielsen
Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift.
Modstrøm Danmark A/S, Projektchef Jan Nielsen
Vi er meget tilfredse med konsulenten fra Centic. Han satte sig hurtigt ind i vores setup, og han har også en god fornemmelse for hvornår han skal lave en opgave, og hvornår det er os der skal lære at gøre noget. Centic er en leverandør af IT-konsulenter, hvor man får rigtig god værdi for pengene.
Kost & Ernæringsforbundet, Økonomichef Morten Andersson