Programmering på timebasis

Brug en erfaren programmør og få opgaven hurtigt løst

Vælg Centic til programmering af jeres nye software eller ændring af eksisterende software. Vi har specialisterne og jeres virksomhed får den samme resurse hver gang.

Erfarne programmører – styr selv arbejdet

Har jeres virksomhed et stykke software, der skal udvikles eller ændres, er der grundlæggende to modeller. Programmeringsopgaven kan styres af en af vores projektledere eller af en person hos jer. Ved nye løsninger eller i andre større udviklingsprojekter er et projekt styret af os normalt det bedste valg. Men er der tale om mindre opgaver, kommer man typisk hurtigere og billigere i mål ved at lade kunde snakke direkte med programmøren.

Kontakt os om programmeringsopgaver

Arbejdsformen

Programmering på timebasis findes i to forskellige former. Den ene er en egentlig it-konsulent, der typisk vil arbejde intensivt på en opgave i en periode og ofte sidde ude hos en virksomhed. Den anden form er en af Centics interne programmører, der udfører opgaven fra vores kontor.

Typisk forgår kommunikationen mellem programmør og kunde gennem en opgavesystem, sådan at kvaliteten af kommunikationen sikres. Først beskriver kunden en delopgave og så estimerer programmøren den. Når opgaven senere er klar til test, så meldes den klar i systemet og kunden tester.

Programmøren registrerer løbende tid i et tidsregistreringssystem med beskrivelse af udførte opgaver. På denne måde kan kunden til hver en tid kan få en status på forbrugt tid og udførte opgaver.

Programmørprofilerne

Alle Centics programmører er personer med en relevant it-uddannelse som IT-ingeniør eller datalog. Og alle har erfaring fra flere forskellige brancher og med flere forskellige udviklingsteknologier.

Ved ansættelse af programmører lægger Centic vægt på at medarbejderen også skal kunne forstå forretningsgange og snakke med eksterne. Hertil kommer selvfølgelig de tekniske kompetencer.

“Vi er imponerede over hvor hurtigt Centic kunne udvikle vores nye løsning, og hvor få tekniske problemer der har været efterfølgende med softwaren.”

Anne Mette Tofte Petersen
Driftschef, Fredericia Kommune

Timeafregnet programmering er også et godt valg, når der er brug for løbende udvikling af en kørende løsning – udviklet af Centic eller en anden leverandør. Skal der udvikles nye løsninger, anbefaler vi derimod, at det gøres på projektbasis, hvor vi udarbejder en projektbeskrivelse og giver en fast pris på opgaven.

Din udviklingspartner

Centic har udviklet softwareløsninger til en lang række private og offentlige virksomheder. Disse virksomheder har fået i os en leverandør, der i tekniske kompetencer kan matche større udviklingshuse, men til en betydelig lavere pris.

Opgavetyper og kompetencer

Centic løser mange forskellige typer af programmeringsopgaver, både webapplikationer i Ruby on Rails, Java, PHP mm., mobilapplikationer og meget andet.

En detaljeret liste over vores programmørers kompetencer findes her, men spørg os gerne om andet også. Hvis vi ikke umiddelbart har en konsulent til jeres opgave, kan vi normalt finde en inden for vores netværk.

Lad os udvikle jeres it-løsning. Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om softwareudvikling eller om vores it-konsulenter.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren.
Modstrøm Danmark A/S, Projektchef Jan Nielsen
Vi er meget tilfredse med udvikleren fra Centic. Han satte sig hurtigt ind i vores setup, og han har også en god fornemmelse for hvornår han skal lave en opgave, og hvornår det er os der skal lære at gøre noget. Centic er en leverandør af softwareudvikling, hvor man får rigtig god værdi for pengene.
Kost & Ernæringsforbundet, Økonomichef Morten Andersson
Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph.d.-studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele udviklingsprojektet.
Syddansk Universitet, Projektchef Bjarne Nielsen