Erfaren softwareudvikler

Backend/full stack

Vi har travlt i Centic, og derfor har vi brug for at udvide vores team med en erfaren og dygtig udvikler – vi håber det er dig. Vi er dedikeret til at levere skræddersyet systemudvikling, og vi tager vores egen faglighed og kundernes forretning seriøst. Det forventer vi også at du gør.

Vi tilbyder:

  • Arbejde i et fagligt stærkt softwaremiljø

  • Arbejdsplads med smukke lokaler i hjertet af Odense

  • Engagerede kolleger og masser af medindflydelse

  • Videreudvikling af interne processer, teknologivalg, best practice m.m.

Det er ikke afgørende præcis hvilken stack du er mest hjemme i. Det vigtigste er at du har en høj faglighed inden for udvikling af webapplikationer. Du har måske arbejdet med flere forskellige teknologier, og formentligt været ansat nogle år i et software- eller udviklingshus. Har du erfaring med analyse og estimering, er det bare et plus.

Vi ser helst et match på flere af nedenstående:

  • JavaScript, HTML, CSS, Postgres, MySQL

  • Ruby On Rails, .NET/C#, PHP/Laravel, Python/Django e.l.

  • webpack, ES2017, Babel, Vue.js, React

  • Git, Jira, Honeybadger, Heroku, Azure

Vi tilbyder god løn for gode kvalifikationer, indbydende omgivelser, faglig udvikling, og et arbejdsmiljø, hvor der er plads til at være sig selv og have det sjovt med hinanden.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og ansættelse skal ske hurtigst muligt.

Send os en kort mail med link til din LinkedIn-profil eller giv os et kald, hvis du har lyst til at være en del af teamet.

Skriv til kontakt@centic.dk eller ring til Per Schmidt Nielsen.

Læs mere om at arbejde i Centic her.

Centic er et udviklingshus etableret i 2008, som leverer websystemer til bl.a. LOOP, Højskolerne og Dansk Kabel TV. Omkring en fjerdedel af vores opgaver udvikles for udenlandske kunder.

Vi er et tæt team som arbejder med fælles målsætninger, og vi er ikke bange for at prøve nye ting af, hvis du har forslag til bedre løsninger.

Har du spørgsmål? Skriv eller ring til Per Schmidt Nielsen.