Erfaren IT-projektleder

Bliv en del af et agilt udviklingshus

Vi forestiller os at du har en solid erfaring inden for softwareudvikling fra en lignende stilling i et udviklings- eller konsulenthus. Du kender til projektstyring af komplekse udviklingsprojekter og rollen som facilitator af kundens behov og vores kompetencer.

Opgaverne kræver at du kender til alt fra opstart og gennemførelse af store og komplekse projekter til den daglige styring af mindre opgaver og indkomne rettelser. Desuden har du erfaring med at køre mange forskellige kundeprojekter og -opgaver på samme tid og er god til at håndtere kunderelationer.

Din projektleder-værktøjskasse er i orden, du har teknisk forståelse og forretningsforståelse. Du skal kunne arbejde på både dansk og engelsk, og det er en fordel, hvis du har erfaring med kundehåndtering eller support.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Daglig opfølgning med udviklere

  • Kommunikation med kunder og andre interessenter

  • Løbende håndtering af kundehenvendelser vedr. support og rettelser

  • Prioritering og planlægning af ressourcer og opgaver i samspil med overordnet strategi og prioritet

  • Være bindeled mellem kundens forretning og de tekniske løsninger

  • Analyse og estimering af opgaver

  • Sikre kvalitet og produktivitet på udviklingsopgaver

  • Holde styr på kravændringer

Vi arbejder agilt og benytter Jira til håndtering af opgaver. På vores daglige stand-up-møde koordinerer vi opgaver for hver enkelt medarbejder, og samlet for hele teamet – og alle timer bliver registreret.

En del af det at arbejde i Centic er at have mange bolde i luften, og være klar til opgaveskift. Det kræver en vis portion fleksibilitet, og evnen til hurtigt at tilpasse sig. Vi tilbyder god løn for gode kvalifikationer, indbydende omgivelser, fagligt inspirerende kolleger og et miljø med plads til både at være sig selv, og have det sjovt med kollegerne.

Vi er et tæt team, som arbejder for fælles mål, og vi er ikke bange for at ændre måden at gøre tingene på, hvis der kommer bedre forlag. Arbejdet sker ud fra vores kontor i Odense, hvor vi holder til i dejlige lokaler i centrum af Odense, og tæt på banegården.

Stillingen er fuld tid. Ansættelse hurtigst muligt.

Send os en kort mail med link til din LinkedIn-profil eller giv os et kald, hvis du har lyst til at være en del at teamet.

Skriv til kontakt@centic.dk, eller ring til Per Schmidt Nielsen på 40 40 83 17, hvis du vil vide mere om stillingen.

Du kan kan læse mere om at arbejde i Centic her: www.centic.dk/medarbejder-i-centic

Centic er et udviklingshus der er etableret i 2008 og udvikler skræddersyede softwaresystemer til private og offentlige virksomheder. 20% af omsætningen ligger i udlandet.

Vi har leveret brugervenlige websystemer inden for brancher som: offshore, logistik, fitnesscentre, catering, sundhedssektoren mm.

Spørgsmål til stillingen:

Per ­Schmidt Nielsen
Per ­Schmidt NielsenPartner i Centic