At være medarbejder i Centic

Bliv en del af et professionelt udviklingsteam

Centic er et moderne udviklingshus med fokus på at skabe kvalitet ved at gøre tingene på den rigtige måde. Dette gælder både arbejdsformer, teknologier og værktøjer.

Vores primære aktivitet er nyudvikling af websystemer som dels bruges af større virksomheder internt eller som sælges videre af vores kunder til deres egne kunder. I nogle tilfælde vil disse løsninger indeholde mobilapplikationer til slutbrugerne.

Som udvikler eller projektleder i Centic vil man derfor komme til at arbejde med mange forskellige brancher og opgaverne vil skifte. En medarbejder hos Centic skal trives med at opgaverne skifter, og som en del af vores udviklingsteam skal man også være indstillet på at det i sidste ende er kunderne der afgør, hvordan softwaren skal være.

Styring af projektarbejdet

Vi har grundlæggende en agil tilgang til at udvikle software og bruger elementer fra Scrum og Kanban til at styre arbejdet.

Vi har et ugentligt planlægningsmøde, hvor vi evaluerer den forgangne uges arbejde og planlægger den kommende uge ud fra hver kundes backlog.

Samarbejdet mellem projektleder og udviklere foregår via Jira Software, hvor der er et board pr. projekt og et flow fra estimering over backlog mm. til endelig godkendelse af kunden pr. issue.

Centic har i mange tilfælde driften af løsningerne og videreudvikler også i mange år på softwaren. Driften foregår via eksterne leverandører af Cloud hosting som fx Heroku eller  Amazon Web Services og support håndteres via servicedesk-programmet Zendesk.

Per Schmidt Nielsen
Per Schmidt NielsenDirektør
Kontakt os

Har du lyst til at høre mere?

Ring til os på 60 70 20 00 eller skriv til kontakt@centic.dk
Kontakt os