Velkommen til Esben og David

To nye udviklere er kommet til siden indflytningen i de nye lokaler. Vi er glade for at byde Esben og David velkommen. Begge skal i første omgang arbejde på udvikling af websystemer - henholdsvis et kontrakthåndteringssystem og en løsning til styring og dokumentation af medarbejderes kompetencer.

Løsning til indsamling af sange til ny version af Højskolesangbogen

Arbejdet med den 19. version af Højskolesangbogen er i gang, og alle kan foreslå, hvilke sange der skal være med ved at gå ind på denne side: Løsningen til indsamling af sangforslag og efterfølgende udvælgelse er udviklet af Centic.  

Nye lokaler og 10 år på bagen

Tiden nærmer sig hvor Centic fylder 10 år. Dette fejrer vi den 4. maj fra kl. 14, hvor vi ved samme lejlighed også fejrer indflytningen i de nye lækre lokaler på Skibhusvej 52C. Vi håber at se så mange venner og forretningsforbindelser som muligt til et godt glas og en let anretning.

Ny projektleder i Centic

Vi glæder vi os til at Julie Lykke Sørensen starter hos os som it-projektleder til februar. Julie har flere års erfaring som it-projektleder fra et andet udviklingshus i Odense. Med ansættelsen af Julie har Centic nu to dedikerede projektledere til at styre udviklingsarbejdet.

Nye lokaler

Centic oplever kraftig vækst og flytter derfor til nye og større lokaler på Skibhusvej 52 til januar. Vi ser frem til at få mere plads og lækre lokaler tæt på banegården og centrum. Vi har også to jobopslag på trapperne - en udvikler og en projektleder mere.

GOTO 17

Vi har været på GOTO 17 i for at nyde det store udvalg af interessante emner som konferencen byder på. Det blev til nogle dejlige dage med en masse læring og hygge til hele holdet.

Stemningsbilleder fra vores kontor

I forbindelse med en opdatering af vores website har vi har haft en fotograf forbi for at tage en masse billeder på vores kontor.

Glædelig jul fra Centic

Kære kunde, samarbejdspartner mm. Du ønskes en glædelig jul og et godt nytår. Vi vil gerne takke for et godt samarbejde her i 2016 og ser frem til at dette kan fortsætte i det nye år. Året der snart er gået Det år der snart er slut, har budt på [...]

Nemt Forskningsudtræk

"Nemt Forskningsudtræk" er et nyt projekt der skal leveres af Centic. Løsningen skal effektivisere og kvalitetssikre distributionen af og kontrollen med dataudtræk fra Danmarks ca. 60 databaser med kliniske fakta omkring de hyppigste sygdomme. Løsningen udvikles i Ruby on Rails og leveres til Databasernes Fællessekretariat under Region Hovedstaden

Nyt ansigt i Centic

Vi er glade for at kunne præsentere en ny tilføjelse til vores stærke hold af udviklere. Thies Pierdola har været ansat hos os siden d. 1/10 og sidder primært med udvikling i Ruby on Rails.