En kompetent udviklingspartner

Kvalitet i hele softwarens levetid

Centic er et dansk udviklingshus der leverer kvalitetssoftware til private og offentlige virksomheder. Vores kerneydelser er skræddersyede administrative løsninger, mobilapps og IT-konsulenter.

Historien om Centic

Centic blev etableret i 2008 af erfarne udviklingsfolk og har i alle år siden oplevet solid vækst. I 2018 har vi flere C20 virksomheder på kundelisten og har også en offentlig portefølje af universiteter, kommuner mm. Læs udvalgte cases her.

I 2016 er vi blevet kåret som gazelle-virksomhed af Børsen, som bevis på at vi er en vækstvirksomhed. Endvidere har vi også opnået kreditvurderingen AA, som bl.a betyder at andre virksomheder kan være helt trygge ved at være kunder eller leverandører hos os.

Hvem vi er og hvordan vi arbejder

Vores udviklingsydelser leveres primært af vores dygtige medarbejdere der sidder på kontoret i Odense. Vores fokus er på at udvikle software der giver maksimal værdi for vores kunder i hele softwarens levetid. Dette opnås gennem

  • Kun at have medarbejdere med mindst en IT-uddannelse på bachelor-niveau
  • Løbende uddannelse af medarbejdere i form af kurser og konferencer
  • Veldefinerede arbejdsgange for beskrivelser, udvikling, test, opdateringer mm.
  • Veldefineret kommunikation med kunder omkring test, rettelser mm.
  • Anvendelse af automatiske tests og overvågning af kode på live systemer
  • Agil udviklingsproces med iterativ tilgang og hyppig feedback fra kunder

Ovenstående betyder at vi dels kan levere software som i udgangspunktet har gode svartider, få fejl og som et let at videreudvikle på, samtidig med at det kun giver få udfordringer, når der på et tidspunkt uundgåeligt kommer en ny udvikler på.

Kontakt os om udviklingsopgaver mm.

Hvad vi leverer

Centics løbende aktiviteter består dels af nye udviklingsprojekter og af udvikling på løsninger, hvor Centic er langvarig udviklingspartner. Hertil kommer konsulentopgaver, som enten udføres på kundens adresse eller fra Centics kontor.

De fleste projekter er i open source-teknologi, især Ruby on Rails, men der er også en del opgaver inden for iOS-udvikling og webapplikationer i .NET/C#. Projekter spænder over mange forskellige brancher fra kommuner og universiteter til offshore og transport.

Mange af de online løsninger som Centic leverer, drifter vi også selv i et virtualiseret servermiljø baseret på Amazon Web Services, hvor vi selv lægger overvågning, vedligehold af servermiljøet mm. ovenpå.

Lad os udvikle jeres it-løsning. Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Eller læs mere om softwareudvikling eller om appudvikling.

Centic som udviklingspartner

Centic har udviklet softwareløsninger til private og offentlige virksomheder siden 2008. Blandt andet nedenstående.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Vi er meget tilfredse med udvikleren fra Centic. Han satte sig hurtigt ind i vores setup, og han har også en god fornemmelse for hvornår han skal lave en opgave, og hvornår det er os der skal lære at gøre noget. Centic er en leverandør af softwareudvikling, hvor man får rigtig god værdi for pengene.
Kost & Ernæringsforbundet, Økonomichef Morten Andersson
Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph.d.-studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele udviklingsprojektet.
Syddansk Universitet, Projektchef Bjarne Nielsen
Det intranet som Centic har udviklet sammen med os, har givet os en meget mere effektiv logistik i vores leverance af catering til offshore i Nordsøen. Og det at der er apps til medarbejderne er super godt, fordi det er mennesker der er meget på farten, og mobilapplikationerne er nemme at bruge.
Aramark Denmark, Morten Juul Andersen Director of Operations Northern Europe
Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren.
Modstrøm Danmark A/S, Projektchef Jan Nielsen
Centic stillede med et effektivt team til udviklingsopgaven og en agil tilgang til opgaven, så løsningen blev udviklet på lidt under den afsatte tid
Københavns Universitet, Søren Larsen
Samarbejdet med Centic har været super. De input vi har fået til udviklingen af applikationerne har været gode. Det har været en god og gensidig proces og til en fornuftig pris.
Europakommisionen, Thomas Peter Rolff Christiansen
Vi er imponerede over hvor hurtigt Centic kunne udvikle vores nye løsning, og hvor få tekniske problemer der har været efterfølgende med løsningen. Centic er et meget professionelt softwarehus.
Fredericia Kommune, Driftschef Anne Mette Tofte Petersen