Softwarevirksomhed i Odense

Udvikling af skræddersyede it-systemer

Centic er en softwarevirksomhed der udvikler skræddersyede softwareløsninger til danske virksomheder. Vi er også jeres sparringspartner. Og vi kan overtage løsninger lavet af andre.

Historien om Centic

Centic er et udviklingshus etableret i 2008 af erfarne softwarefolk. Vi går til opgaverne som var vi kundens egen udviklingsafdeling og laver løsninger der fungerer godt i mange år. Det er efter vores opfattelse måden at holde på kunderne og på dygtige medarbejdere.

Det er sikkert også derfor at en forholdsvis lille softwarevirksomhed har så mange store virksomheder på referencelisten. Læs udvalgte cases her.

Softwareløsningerne udvikles af fastansatte medarbejdere som sidder sammen på vores og kontor, og vi bruger de samme værktøjer og metoder som de store udviklingshuse.

Hvad er en softwarevirksomhed?

Når vi kalder os selv en softwarevirksomhed og ikke et konsulenthus eller et bureau, så er det fordi vi dyrker en faglighed, der går udover at få en opgave afleveret og betalt.

Vi lægger stor vægt på at den software vi udvikler både er funktionelt god, men også at den er let at vedligeholde. Vi lægger vægt på at lave løsninger, der er nemme at arbejde videre med, når verden ændrer sig og i det hele taget bygger på best practices. Eksempelvis bruger vi tid på at skrive automatiske test og på code review, når vi laver løsningerne. Disse tiltag giver stor værdi for softwareløsninger, der skal fungere godt i en årrække.

Vi lægger også stor vægt på et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder. Vi fungerer som sparringspartner, sådan at vi prøver at forestile os de scenarier som vores kunder måske ikke har tænkt over, og som der skal tages højde for.

Og når vi udvikler løsningerne, lader vi kunderne evaluere løsningerne mange gange undervejs i udviklingsprocessen, sådan at vi sikrer at den endelige resultat matcher de forretningsgange der reelt er hos kunden.

Kontakt os om udviklingsopgaver mm.

Hvad vi leverer

Vores kerneydelse er udvikling af nye softwareløsninger, hvor vi gerne udvikler videre på dem i mange år. Men vi overtager også gerne løsninger udviklet af andre. Overtagelse indebærer ofte en standardisering af kodebasen for en løsning. En proces der gør at softwaren bliver lettere at vedligeholde og giver færre fejl og bedre svartider.

Vores løsninger er i høj grad webapplikationer, der anvendes af vores kunder til enten administrative formål eller til kommercielle formål. Ofte har løsningerne integrationer til fx økonomisystemer, og nogle løsninger har også mobilapplikationer som anvendes af nogle brugertyper.

Udover udviklingsydelser leverer Centic også support og service, og vi drifter også de fleste af vores kunders systemer, sådan at der kun er et kontaktpunkt på deres it-løsning.

Eksempler på kunder

Eksempler på kunder hos Centic

Brug Centic som jeres udviklingshus. Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Eller læs mere om softwareudvikling eller om it-konsulenter.

Centic som udviklingspartner

Centic har været udviklingshus for private og offentlige virksomheder siden 2008. Blandt andet nedenstående.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Det intranet som Centic har udviklet sammen med os, har givet os en meget mere effektiv logistik i vores leverance af catering til offshore i Nordsøen. Og det at der er apps til medarbejderne er super godt, fordi det er mennesker der er meget på farten, og mobilapplikationerne er nemme at bruge.
Aramark Denmark, Morten Juul Andersen Director of Operations Northern Europe
Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren.
Modstrøm Danmark A/S, Projektchef Jan Nielsen
Centic stillede med et effektivt team til udviklingsopgaven og en agil tilgang til opgaven, så løsningen blev udviklet på lidt under den afsatte tid
Københavns Universitet, Søren Larsen