Udvikling af software

Træf det rigtige valg og brug et professionelt udviklingshus

Vi hjælper jer til at få udviklet den rette løsning

I Centic er vi specialister i softwareudvikling. Vi laver ikke andet, og derfor er vi et godt valg som leverandør af jeres nye softwareløsning. En lang række private og offentlige virksomheder er glade brugere af software lavet af os.

Sammen med jer får vi analyseret og beskrevet behovene, og vi giver gerne en fast pris på udviklingsprojektet.

Kontakt os om udvikling af software

Projekterne gennemføres af et team på typisk 2-3 erfarne udviklingsfolk, der er fastansatte i Centic og som sidder på samme kontor. Gennem hele projektet har vi en tæt dialog med kunderne, og vi afleverer hyppigt testversioner for at ramme behovet så godt som muligt. Alle projektdeltagere har en IT-uddannelse i bagagen, god forretningsforståelse og flere års erfaring med udvikling.

Softwareudvikling bør, uanset om det webapplikationer eller mobilapplikationer, normalt foregå som projekter. Et projekt er oftest baseret på en grundig projektbeskrivelse, som er udarbejdet i fællesskab af Centic og kunden.

Projektbeskrivelsen er det fælles aftalegrundlag, som definerer det stykke software, der skal udvikles. I de fleste tilfælde giver Centic en fast pris på opgaven ud fra projektbeskrivelsen. Aftalen er dog ikke mere bindende, end at kunden kan vælge dele fra eller ændre i projektet, hvis behovet opstår undervejs i processen.

Sikring af pris og kvalitet i it-løsningen

Vælger I en løsning leveret af Centic, får I et system baseret på teknologier, der ikke kræver licensbetaling – hverken up front eller løbende. I skal kun betale for selve udviklingen af systemet. Der vil ikke være skjulte eller løbende udgifter til licens eller opgradering.

Vores systemer er stabile og driftssikre, hurtige og brugervenlige. Dels fordi vi bruger de mest moderne teknologier og dels fordi vi involverer jer grundigt i udviklingen af softwaren, så løsningerne understøtter jeres arbejdsgange bedst muligt. Resultatet er en løsning der er hurtig og stabil nu og som holder i mange år.

Centics løsninger udvikles overvejende i gennemprøvede open source-teknologier som Java, Ruby on Rails, PHP, MySQL, Linux mm. På brugergrænsefladeniveau anvender vi gerne JavaScript frameworks.

morten-juul-andersen

“Det intranet som Centic har udviklet sammen med os, har givet os en meget mere effektiv logistik i vores leverance af catering til platformene i Nordsøen. Og det at der er apps til medarbejderne er super godt, fordi det er mennesker der er meget på farten, og appsene er nemme at bruge.”

Morten Juul Andersen
Director of Operations Northern Europe, Aramark Denmark

Din udviklingspartner

Centic har udviklet softwareløsninger til en lang række private og offentlige virksomheder. Disse virksomheder har fået i os en leverandør, der i tekniske kompetencer kan matche større udviklingshuse, men til en betydelig lavere pris.

Vi hjælper jer gennem hele processen – også i valg af driftsleverandør

Når I vælger Centic, kan I føle jer trygge igennem hele processen. Vi støtter jer fra de indledende faser i beslutningsprocessen, men også i valget af den fremtidige drift af jeres nye it-løsning, uanset om I selv ønsker at drifte systemet, finde en udbyder eller benytte vores tilbud om drift via Amazon Cloud Computing (EC2).

Til fornuftige priser sikrer Amazon Cloud Computing at driften af jeres fremtidige system kører stabilt (minimum 99,95% oppetid) og med minimal belastning af interne IT-ressourcer. Amazon Cloud Computing sikrer, at jeres system kører optimalt med det antal brugere og med den belastning, I har fra starten. Samtidig er I sikret, hvis I fremover ønsker at ændre på disse parametre.

Lang erfaring med udvikling af it-løsninger

Centics udviklingsteam har lang erfaring som leverandør af webbaserede it-løsninger. Vi har udviklet webbaseret software til bl.a. Rambøll, Det Kongelige Teater, Københavns Universitet og Europa Kommisionen. Læs om nogle af de projekter vi har lavet her.

Lad os udvikle jeres it-løsning. Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om agil softwareudvikling eller om programmering på timebasis.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Vi er imponerede over hvor hurtigt Centic kunne udvikle vores nye løsning, og hvor få tekniske problemer der har været efterfølgende med softwaren.
Fredericia Kommune, Driftschef Anne Mette Tofte Petersen
Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph.d.-studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele projektet.
Syddansk Universitet, Projektchef Bjarne Nielsen
Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift.
Modstrøm Danmark A/S, Projektchef Jan Nielsen