Udvikling af softwareløsninger

Vi udvikler softwareløsninger specifikt til jeres virksomhed

Udvikling af softwareløsninger siden 2008

Investering i en ny it-løsning rækker mange år frem i tiden, og en skræddersyet løsning vil ofte give de bedste resultater: bedre kontrol af processer, større reduktion i omkostninger, bedre grundlag for at skalere forretningen eller hvad nu årsagen til investeringen er.  Up front kan det være lidt dyrere, men i hele systemets levetid er den skræddersyede løsning sandsynligvis billigere.

I Centic er vi specialister i at udvikle softwareløsninger. Vi laver ikke andet, og derfor er vi et godt valg som leverandør af jeres nye it-system. Se eksempler på løsninger vi har lavet til andre her.

Kontakt os om systemudvikling

Udviklingsprojektet

Et udviklingsprojekt begynder med at der holdes nogle møder, hvor der laves en grundig analyse og beskrivelse. Dette sikrer at der udvikles den løsning som kunden reelt har brug for. Samtidig er beskrivelsen et tilbud på projektet. Der udarbejdes også en visuel prototype, sådan at kunden også kan vurdere, hvordan løsningen kommer til at se ud.

Projekterne gennemføres af et team erfarne udviklingsfolk som alle arbejder på samme fysiske lokation. Et typisk team består af projektleder, udvikler(e), tester og designer. Gennem hele projektet er der en tæt dialog med kunden, og vi afleverer hyppigt testversioner for at ramme behovet så godt som muligt. Ændrer kunden mening om funktionaliteten undervejs, tilpasses projektet til de ændrede ønsker.

Sikring af pris og kvalitet i it-løsningen

Vælger I en løsning leveret af Centic, får I et system baseret på teknologier, der ikke kræver licensbetaling – hverken up front eller løbende. I skal kun betale for selve udviklingen af systemet. Der vil ikke være skjulte eller løbende udgifter til licens eller opgradering.

I alle løsninger som Centic udvikler fra bunden, ejer vores kunder softwaren, når udviklingsarbejdet er betalt.

Vores systemer er stabile og driftssikre, hurtige og brugervenlige. Dels fordi vi bruger de mest moderne teknologier og dels fordi vi involverer jer grundigt i udviklingen af softwaren, så løsningerne understøtter jeres arbejdsgange bedst muligt. Resultatet er en løsning der er hurtig og stabil nu og som holder i mange år.

morten-juul-andersen

“Det intranet som Centic har udviklet sammen med os, har givet os en meget mere effektiv logistik i vores leverance af catering til platformene i Nordsøen. Og det at der er apps til medarbejderne er super godt, fordi det er mennesker der er meget på farten, og appsene er nemme at bruge.”

Morten Juul Andersen
Director of Operations Northern Europe, Aramark Denmark

Centic som udviklingspartner

Centic har udviklet softwareløsninger til private og offentlige virksomheder siden 2008. Blandt andet nedenstående.

Vi hjælper jer gennem hele processen – også i valg af driftsleverandør

Når I vælger Centic, kan I føle jer trygge igennem hele processen. Vi støtter jer fra de indledende faser i beslutningsprocessen, men også i valget af den fremtidige drift af jeres nye it-løsning, uanset om I selv ønsker at drifte systemet, finde en udbyder eller benytte vores tilbud om drift via moderne PaaS hosting.

Denne type hosting er baseret på infrastruktur fra Amazon Web Services og Heroku og giver er uproblematisk drift – minimum 99,9% oppetid og med minimal belastning af interne IT-ressourcer. Samtidig er platformen bygget op så man meget hurtigt kan regulere server-ressourcerne, hvis det er nødvendigt.

Lang erfaring med udvikling af it-systemer

Centics udviklingsteam har lang erfaring som leverandør af skræddersyede webbaserede it-løsninger. Vi har udviklet webbaseret software til bl.a. Rambøll, Det Kongelige Teater, Københavns Universitet og Europa Kommisionen. Læs om nogle af de projekter vi har lavet her.

Lad os udvikle jeres it-løsning. Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om udvikling af it-systemer eller om hvordan vi arbejder.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph.d.-studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele udviklingsprojektet.
Syddansk Universitet, Projektchef Bjarne Nielsen
Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren.
Modstrøm Danmark A/S, Projektchef Jan Nielsen