Programmør på timebasis

Kom hurtigt i gang med at få en udviklingsopgave løst

Kontakt os om programmeringsopgaver

Styr selv opgaver og budget

Programmering på timebasis er den fleksible måde at få udviklet software på. Det kan enten være som en egentlig it-konsulent som arbejder fuldt for en kunde i en periode. Eller det kan være løbende opgaver som løses af den samme person hos os.

I begge tilfælde udfører programmøren præcis de opgaver som I ønsker udført, og I får hurtigt opgaverne retur til evaluering. Med mindre andet aftales vil altid vi estimere en opgave og få godkendelse fra vores kunde. Kommunikation mellem Centic og kunden foregår altid gennem et opgavesystem, sådan at der ikke er tvivl om, hvad der skal laves og hvad der er aftalt.

Alt udført arbejde ledsages af grundig beskrivelse af hvad tiden er brugt på.

Samarbejdet med Centic

Programmering på timebasis er som at have sine egen tekniske medarbejdere, men kun betale for dem, når man bruger dem.

Vi arbejder typisk sammen med vores kunder i mange år. Og det langvarige samarbejde betyder at vi typisk også bliver en sparringspartner for vores kunder. Sådan at vi ikke kun laver det som kunderne lige har fokus på nu og her. Vi kigger også fremad og rådgiver om, hvad der er smart at gøre nu for at sikre at løsningerne er godt kørende på længere sigt. På samme måde rådgiver vi også omkring, hvordan løsningerne bygges bedst muligt op i forhold til brugerne.

Noget af arbejdet foregår på kundens adresse. Men de fleste opgaver udføres fra Centics kontor, hvor vi fx bruger skærmdeling til at vise, hvad vi har lavet. Dette sikrer effektivitet, når der arbejdes på mindre ting, med flere kunder på samme medarbejder på en dag.

Programmørprofilerne

Programmering på timebasis varetages altid af personer, som har en solid IT-uddannelse i bagagen og god erfaring. Det kan både være en fastansat medarbejder eller en ekstern fra vores netværk af faste freelancere.

I begge tilfælde er det personer, som er vant til at arbejde professionelt med softwareudvikling, sådan at der programmeres efter branchestandarder, sådan at kodebasen har lang levetid og er let at overtage for en ny leverandør, hvis det skulle blive aktuelt.

Eksempler på kunder

Eksempler på kunder hos Centic

Timeafregnet programmering er et godt valg, når der er brug for løbende udvikling af en kørende løsning – udviklet af Centic eller en anden leverandør. Skal der udvikles nye løsninger, anbefaler vi derimod, at det gøres på projektbasis, hvor vi udarbejder en projektbeskrivelse og giver en fast pris på opgaven.

Programmering – udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som leverandør.

Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph.d.-studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele udviklingsprojektet.
Syddansk Universitet, Projektchef Bjarne Nielsen
Vi er meget tilfredse med udvikleren fra Centic. Han satte sig hurtigt ind i vores setup, og han har også en god fornemmelse for hvornår han skal lave en opgave, og hvornår det er os der skal lære at gøre noget. Centic er en leverandør af softwareudvikling, hvor man får rigtig god værdi for pengene.
Kost & Ernæringsforbundet, Økonomichef Morten Andersson
Centic stillede med et effektivt team til udviklingsopgaven og en agil tilgang til opgaven, så løsningen blev udviklet på lidt under den afsatte tid
Københavns Universitet, Søren Larsen

Lad os hjælpe jer med programmeringsopgaver. Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om softwareudvikling eller om vores it-konsulenter.