Softwareudvikling i Ruby on Rails

Nyudvikling og videreudvikling i Ruby on Rails

Centic har arbejdet med udvikling af webapplikationer  i Ruby on Rails siden 2008. Og vi har i dag et team der kun arbejder med dette framework. Vi kan derfor sikre udvikling og stabil drift af løsninger i mange år fremad.

Nyudvikling i Ruby on Rails?

Ruby on Rails er en udviklingsplatform, der er udviklet til at lave webapplikationer med den første version tilbage i 2004. Platformen er kendt for at gøre livet let for udviklerne og for at støtte aktivt op omkring at lave kvalitetssoftware. Derfor kan man næsten altid regne med at en udvikler der arbejder med Ruby on Rails har kompetencerne i orden.

Ruby on Rails er i dag en moden teknologi, som er et godt valg, hvis man skal udvikle et nyt system. Dels har teknologien alt, hvad man har brug for. Samtidig kan man regne med god support mange år fremad. Teknologien er open source og derfor fri for licensbetalinger.

Blandt de mest kendte løsninger, der bruger Ruby on Rails kan nævnes: airbnb, GitHub og Zendesk.

Kontakt os om udvikling i Ruby on rails

Ruby on Rails kan afvikles på bl.a Linux og Windows og vil i mindre løsninger typisk køre sammen med en MySQL eller postgres database.

Læs mere om udvikling af nye softwareløsninger eller hvordan vi arbejder med at udvikle software.

Vedligeholdelse af eksisterende Ruby on Rails løsninger

Siden 2008 har Centic overtaget videreudvikling af en række løsninger udviklet af andre. Vi lægger typisk ud med at vurdere den eksisterende kodebase, og hvis den er af god kvalitet, kan vi normalt gå ind og både videreudvikle, fejlrette og optimere på løsningen.

“Vi er imponerede over hvor hurtigt Centic kunne udvikle vores nye løsning, og hvor få tekniske problemer der har været efterfølgende med softwaren.”

Anne Mette Tofte Petersen
Driftschef, Fredericia Kommune

Ruby on Rails referencer

Centic har udviklet softwareløsninger i Ruby on Rails for private og offentlige virksomheder siden 2008. Blandt andet nedenstående.

Lad os udvikle jeres it-løsning. Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om softwareudvikling eller læs cases på udviklingsprojekter.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren.
Modstrøm Danmark A/S, Projektchef Jan Nielsen
Centic stillede med et effektivt team til udviklingsopgaven og en agil tilgang til opgaven, så løsningen blev udviklet på lidt under den afsatte tid
Københavns Universitet, Søren Larsen
Vi er imponerede over hvor hurtigt Centic kunne udvikle vores nye løsning, og hvor få tekniske problemer der har været efterfølgende med løsningen. Centic er et meget professionelt softwarehus.
Fredericia Kommune, Driftschef Anne Mette Tofte Petersen