Udvikling af IT-systemer

Bestem selv hvordan jeres IT-system skal fungere

Velfungerende IT-systemer er en kritisk faktor for at en moderne virksomhed er effektiv. Centic har i mange år udviklet nye it-systemer til virksomheder, der har haft svært ved at opnå hvad de ville med standardløsninger.

Standard IT-systemer er i princippet billigere i anskaffelse og hurtigere at tage i drift end et system en virksomhed selv får udviklet. Men har man brug for mange tilpasninger, bliver det nemt dyrere med standardsystemet – både fordi tilpasning er dyrt nu og her – og på sigt kommer der også en ekstra regning når standardløsningen skal opdateres.

Kontakt os om udvikling af IT-systemer

Derfor bør man overveje et skræddersyet system, hvis man har behov der ikke opfyldes af standardsystemer. Med en skræddersyet løsning kan virksomheden få opfyldt alle sine behov og udvikle løsningen over tid.

Løsningen skal selvfølgelig udvikles af et hus, der er specialister i området, som fx Centic. Alle Centics løsninger udvikles som webapplikationer eller websystemer, der ligger på en server og som tilgås via en almindelig browser som Chrome, Safari eller Firefox. Alle løsningerne kan tilgås på både computer, tablet og smartphone.

Eksempler på skræddersyede IT-systemer

Centic har udviklet it-systemer gennem 10 år til en lang række private og offentlige virksomheder, bl.a

  • Rambøll Danmark: System til administration af medarbejdernes bærbare computere
  • Københavns Universitet: Bookingsystem til besøg fra skoler og gymnasier
  • Bureau Veritas: System til inspektioner og receptionssystem
  • University College Sjælland: Selvevalueringssystem
  • LGT Logistics: System til tracking og dokumentation for levering af møbelgods
  • Fredericia Kommune: Bookingsystem til kursuscenter

Alle løsningerne er udviklet som webapplikationer der anvendes via en almindelige browser og kan bruges på både mobil og almindelig computer.

Udviklingsprocessen

Udviklingen af en skræddersyet IT-løsning foregår altid i tæt samarbejde med kunden. Først analyseres behovene og der laves en projektbeskrivelse. Og når programmeringsarbejdet går i gang, er kundens medarbejdere løbende indover og tester løsningen flere gange, sådan at det sikres at den løsning der udvikles reelt passer så godt som muligt til de behov, der er i virksomheden.

IT-systemerne udvikles altid med udvidelse og ændring for øje og med henblik på lang levetid. Omverdenen ændrer sig løbende og det samme gælder virksomheders måde at gøre tingene på. Og derfor vil der altid være behov for tilpasninger, og disse skal selvfølgelig kunne udføres uden at det fører til væsentlige udfordringer.

morten-juul-andersen

“Det intranet som Centic har udviklet sammen med os, har givet os en meget mere effektiv logistik i vores leverance af catering til platformene i Nordsøen. Og det at der er apps til medarbejderne er super godt, fordi det er mennesker der er meget på farten, og applikationerne er nemme at bruge.”

Morten Juul Andersen
Director of Operations Northern Europe, Aramark Denmark

Centic som udviklingspartner

Centic har udviklet softwareløsninger til private og offentlige virksomheder siden 2008. Blandt andet nedenstående.

Ring til os på 60 70 20 00 eller send en mail til kontakt@centic.dk for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om softwareudvikling eller læs cases på udviklingsprojekter.

Udtalelser fra kunder

Sådan har andre oplevet Centic som udviklingsleverandør.

Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph.d.-studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele udviklingsprojektet.
Syddansk Universitet, Projektchef Bjarne Nielsen
Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren.
Modstrøm Danmark A/S, Projektchef Jan Nielsen
Centic stillede med et effektivt team til udviklingsopgaven og en agil tilgang til opgaven, så løsningen blev udviklet på lidt under den afsatte tid
Københavns Universitet, Søren Larsen